:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Дельфінарій Немо – Акція «Жила, врятуй дельфінів від експлуатації комерсантами з дельфінарію «Немо»!» – Київ, Новопечерський пров. 3, корпус 2, 3 березня 2014 року, 11:30

 

 

Прес-центр «Форум» 

 

 


Коли: понеділок, 3 березня 2014 року, об 11:30.
Де: м. Київ, Новопечерський пров. 3, корпус 2.
3 березня 2014 року відбудеться пікетування Державної екологічної інспекції України. Громадські активісти вимагатимуть від Голови Державної екологічної інспекції України Павла Жили припинити жорстоку експлуатацію дельфінів, морських котиків та лева у Київському дельфінарії «Немо» (просп. Академіка Глушкова, 9, Голосіївський район м. Києва).
Зоозахисники стверджують, що комплексна перевірка, проведена 21 жовтня 2013 року у Київському дельфінарії «Немо» за участю Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, дає всі підстави Державній екологічній інспекції України скласти адміністративний протокол для конфіскації у дельфінарію «Немо» морських ссавців, та звернутися до Голосіївського районного суду м. Києва для кримінального провадження.  
Умови утримання морських ссавців у дельфінарії «Немо» нагадують концтабір, спрямований на наживу. Тварини страждають від неналежних умов та жорстокого поводження. Методика дресирування тварин базується на голодуванні. У діях дельфінарію «Немо» вбачається порушення ст. 88.1, 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ряду статей Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про Червону книгу України».
Протестувальники вимагатимуть конфіскації тварин у судовому порядку та перевезення їх до державних океанаріумів Кримського узбережжя для проходження реабілітації у морській солоній воді.  
Нагадуємо, що власники комерційного дельфінарію «Немо» (ТОВ «Нерум») незаконно захопили земельну ділянку у столиці без рішення Київради, і побудували незаконну будівлю без згоди Архітектурно-будівельної інспекції України.   
20 серпня 2013 р. Господарський суд м. Києва постановив знести столичний дельфінарій «Немо», однак він продовжує свою роботу та застосовує нав’язливу й незаконну рекламу на київських вулицях і в громадському транспорті.
Організатори акції – Громадянська кампанія «Форум порятунку Києва», ГО «Давайте разом», Спілка вільних журналістів «Природа над усе».
Увага! На акції заборонена символіка всіх політичних партій. У разі, якщо якісь особи демонструватимуть таку символіку, вони розглядатимуться як провокатори, що зривають акцію. Жодна політична партія не є організатором акції.


Контактні особи: 
Віталій Черняховський, Громадянська кампанія «Форум порятунку Києва», тел. (044)228-55-33;
Тетяна Андрійшина, ГО «Давайте разом», (063)3883089.

 

Зустріч на Фейсбуці.

 

 


0



Опубликовать