:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київський зоопарк – Голубченко пропонуватиме директору Київського зоопарку добровільно піти з посади

 

Олег АНДРОС





9 січня 2013 р. відбулася прес-конференція в. о. голови КМДА Голубченка у Київському зоопарку. Він заявив, що має претензії до роботи директора зоопарку Кирилюка і що Кирилюку буде запропоновано звільнити посаду, як тільки він вийде з лікарняного. 
На питання, чи вважає Голубченко законним рішенням суду про побудову океанаріуму у зоопарку, той сказав, що це справедливе рішення і що оспорювати його він не буде. На питання, чому зоопарк не подав апеляцію, Голубченко не відповів.
Голубченко також сказав, що має на руках заяву трьох голів відділів Київського зоопарку про порушення, вчинені дирекцією зоопарку (в тому числу трудового договору), і що він її прийме до розгляду.
Він оглянув корми для тварин, але оцінку побаченому по суті не дав, пославшись на некомпетентність у кормах для різних тварин.
Щодо звільнення співробітника зоопарку Богдана Швайки чітких коментарів не було, Голубченко сказав, що причиною може бути не лише опозиційна діяльність Швайки, а щось інше.
Щодо того, що влітку 2013 р. співробітників зоопарку примусили підписати документ про нерозголошення комерційної інформації, Голубченко сказав, що не в курсі, але якщо документ суперечить статуту зоопарку, то це незаконно.
Щодо діагнозу слона Хораса - стереотипної поведінки - коментар дав замдиректора Ігор Марійчук, який сказав, що стереотипія є, але це не трагічно і не важка проблема.
Основна претензія Голубченка до Кирилюка - що зоопарк протягом 2013 року не освоїв виділені на розвиток зоопарку кошти (декілька мільйонів гривень).

Відео з відвідин Голубченком Київського зоопарку 9 січня 2014 року.

 

 

 


0



Опубликовать