:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Вул. Жилянська, 120-б – В Києві, на вул. Жилянській, 120-б, інспектор Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві спільно з місцевими жителями вручить незаконним забудовникам припис про припинення будівельних робіт – 30 грудня 2013 року, 10:00

 

 

Прес-центр «Форум»

 

 

Вул. Жилянська, 120-б – 30 грудня 2013 року (понеділок) в 10:00 – В Києві, на вул. Жилянській, 120-б, інспектор Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві спільно з місцевими жителями вручить незаконним забудовникам припис про припинення будівельних робіт.

Будівництво на вул. Жилянській, 120-б, ведеться з червня 2013 р. на місці 5-поверхового жилого будинку, який забудовник зруйнував в 2007 р.

Забудова ведеться без дозвільної документації: немає рішення Київради про виділення земельної ділянки, немає дозволу Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві на будівельні роботи.

Відкрито кримінальне провадження за самозахоплення землі та самовільну забудову.

Жителі зверталися до Адміністрації Президента України, до прокуратур, до міліції, до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю та інших інстанцій, але заходів не вжито – незаконне будівництво продовжується.

Забудовники зайняли прибудинкову територію сусідніх будинків, поставили паркан на проїжджій дороги сусідньої ділянки по вул. Жилянській, 120-в.

У вересні 2013 р. голова КМДА Олександр Попов зустрічався з жителями і підтвердив, що будівництво незаконне.

Незаконну забудову веде компанія ТОВ «Мерліон Трейд».

Фактично всім керує Олександр Войцеховський.

Організатор акції – громадянська кампанія «Форум порятунку Києва».

Контактна особа:

Віталій Черняховський

Телефони: (044)228-55-33, (068)833-33-33

www.forumspaskiev.org.ua

e-mail: forumspaskiev@mail.ru

 


0



Опубликовать