:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Концерн-Європа – «Форум порятунку Києва» звернувся до Київради з вимогою не допустити будівництва чергового монстра на перетині важливих транспортних артерій: вулиці Академіка Заболотного, Столичного шосе і Дніпропетровського шосе


Преc-центр «Форум» 



 

07.11.2013  № 56 (1307)

На № ________ від __________       

                   

Заступнику  Київського міського голови –

секретарю Київської міської ради

Герезі Г. Ф.
 
01044 м. Київ, вул. Хрещатик, 36

 

Звернення

 

Про недопустимість будівництва
спортивно-розважального комплексу
на перетині важливих транспортних артерій:
вулиці Академіка Заболотного, Столичного шосе
і Дніпропетровського шосе

 

Шановна Галино Федорівно!

         
До Вас звертаються активісти однієї з найбільш відомих у місті громадських організацій – громадянської кампанії «Форум порятунку Києва». Ми зосередили нашу увагу на боротьбі із будівельним терором у столиці та незаконною забудовою.

Зокрема, нашу увагу привернули наміри будівництва спортивно-розважального комплексу на перетині важливих транспортних артерій: вулиці Академіка Заболотного, Столичного шосе та Дніпропетровського шосе. Згідно з оприлюдненою інформацією, цей комплекс розрахований приблизно на 20 тисяч місць.

Ці три вулиці фактично формують транспортний трикутник, транспортне навантаження на який у часи пік у півтора-два рази перевищує проектну норму. У період проведення масових спортивно-концертних заходів на цьому об’єкті на цю розв’язку додатково прибуватиме понад 6–8 тисяч автомобілів і понад 500 автобусів.

По-перше, транспортний вузол не здатен буде пропустити такої додаткової кількості автотранспорту, оскільки навантаження збільшиться приблизно учетверо від проектної норми.

По-друге, у транспортному трикутнику не передбачено паркомісць на таку кількість транспорту. Це означає, що автомобілі паркуватимуться буквально на проїжджій частині і повністю паралізують рух на цій ділянці кільцевої дороги столиці.

Крім того, нам стало відомо, що на найближчу сесію Київської міської ради винесено питання про виділення забудовнику – ТОВ «Концерн-Європа» – додаткової земельної ділянки для будівництва. Приватному забудовнику збираються віддати у власність автомобільні дороги та транспортні розв’язки, які він збирається перебудовувати власним коштом. Крім того, згідно з проектом рішення, забудовнику буде надано право – всупереч закону – скоротити так звані червоні лінії, а значить унеможливить будь-які роботи з розширення вузла у майбутньому.

Ми, активісти громадянської кампанії «Форум порятунку Києва», звертаємося до Вас з проханням:

1. Перевірити законність виділення землі та ведення будівництва спортивно-розважального комплексу, в тому числі – чесність проведення експертиз.

 2. Вивчити доцільність і законність внесення на найближчу сесію Київської міської ради питання (К-20859) про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Концерн-Європа» на перетині Столичного шосе та вул. Академіка Заболотного.

 

             

Головний координатор
громадянської кампанії
«ФОРУМ ПОРЯТУНКУ КИЄВА»          Віталій Черняховський

 

 


0



Опубликовать