:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київський зоопарк встановив скриньку для благодійних пожертв на користь безпритульних котів

 

Спілка вільних журналістів «Природа над усе»

 

Спілка вільних журналістів «Природа над усе» звернулася до Генерального директора Київського зоопарку Євгенія Миколайовича Кирилюка з проханням підтримати пропозицію опікунства над домашніми котами, що мешкають на території зоопарку.
У подарунок Київському зоопарку була передана скринька для збору благодійних коштів на користь котів. У вересні 2013 р. вона була встановлена біля центральних воріт (зліва, біля Книги скарг та пропозицій).
Тепер відвідувачі зоопарку, які співчувають хвостатим безхатченкам, можуть частково подбати про них. Благодійні внески забезпечать котів відповідними харчами, медичними препаратами для проведення епізоотичних заходів, стерилізації, вакцинації, лікування котів.
Генеральний директор висловив своє співчуття бездомним котам і схвалив пропозицію опікунства над ними з боку СВЖ «Природа над усе». Разом з тим він просить відвідувачів не підкидати кошенят та інших тварин у зоопарк, оскільки їх кількість на території зоопарку має бути обмеженою – коти шкодять пернатим. Разом із тим ці маленькі хижаки контролюють кількість мишей та пацюків, тож присутність їх у зоопарку вже стала традицією.
Протягом 2010 – 2013 рр. за сприяння СВЖ «Природа над усе» у нові домівки з зоопарку було влаштовано 16 котів. Частина з них була кастрована/стерилізована, вилікувана та вакцинована лікарями відділу ветеринарної медицини Київського зоопарку.
 Коштом членів СВЖ з 2010 року здійснюється годування  близько 10 котів на території зоопарку, у холодну пору  кількість котів, що потребує допомоги, збільшується до 18-20 особин.
Це вже друга благодійна скринька від СВЖ «Природа над усе». Перша була встановлена у салоні для тварин «Добродій» (м. Київ, вул. Крутий узвіз, 6, вгору від Бесарабського ринку).
Уперше обидві скриньки вирішено відкрити у Міжнародний день захисту тварин – 4 жовтня 2013 р. Контроль за благодійними зборами на території зоопарку СВЖ пропонує здійснювати  у присутності представників незалежної профспілки Київського зоопарку та касирів.
Дякуємо пані Вероніці, великій прихильниці котячого племені,  за сприяння виготовленню скриньок.
СВЖ «Природа над усе» просить усіх бажаючих  долучатися до благодійних заходів на підтримку безпритульних тварин, а також взяти участь у програмі «Візьми собі міні-тигра з зоопарку» – з метою влаштування котів із зоопарку у добрі руки (тел. 067 502 09 34).

Сторінки громадської ініціативи:

http://nature-first.info/

Facebook.
Vkontakte
 

 

 

 


0


Опубликовать