:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Мешканці Березняків вимагають  від Валерія Іщенка здати мандат народного депутата України

Прес-центр «Форум»

  

 

Справедливо стверджувати, що на сьогодні по вул. Серафимовича, 6а (Дніпровський р-н м. Києва) є  самою гарячою точкою, де спалахнув конфлікт між мешканцями та ТОВ «Тельбін Іва».

         Неабияк обурив мешканців той факт, що безпосередню причетність до забудови мають члени депутатської фракції Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Люди звернулися до лідера «Удару», Віталія Кличка, з проханням зупинити забудову, яка знищує єдиний на Березняках зелений сквер.

           «Ударівці» палко заперечують свою причетність до цього будівництва. Однак, факти говорять про інше: зокрема «ударівець» Валерій Іщенко вписаний у договорі оренди на земельну ділянку по вул. Серафимовича, 6а в особі генерального директора та засновника ТОВ «Тельбін Іва».   У той же час Іщенко Валерій Олександрович обраний по загальнодержавному багатомандатному округу від політичної партії «УДАР» під номером у списку 32.

           Вже не перший рік у мас-медіа точаться дебати про несумісність політичної та бізнесової діяльності депутатів ВР. Випадок з Валерієм Іщенком є тому яскравим підтвердженням: власник значних фінансових активів не може поділяти інтереси простого народу. Йому здається смішним захист невеличкого клаптика зеленого острівка посеред бетону та асфальту, оскільки він відпочиває на фешенебельних курортах. Однак саме з цього клаптика землі він хоче витиснути якомога більше прибутку – за рахунок здоров’я та комфорту простих людей.

           Мешканці Березняків обурені тим, що партія, за яку проголосувала переважна більшість киян, обдурила їхні сподівання. Як діяти? Чекати наступних виборів та спостерігати, як екскаватори руйнують крихітну зону відпочинку?

           Березняківці не хочуть чекати й рішуче вимагають від В. Іщенка ЗДАТИ МАНДАТ ДЕПУТАТА згідно  Закону України «Про статус народного депутата України» у зв’язку зі зрадою громадських інтересів. Окрім того, мешканці висловлюють недовіру лідеру партії «УДАР» Віталію Кличку.

 

 

 

 


0


Опубликовать