:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Життя дітей чи дешеве пиво? Що важливіше для депутатів?!

 

Прес-центр «Форум»   

 

30 травня 2013 р., м. Київ

 

У понеділок,  3 червня 2013 р. о 10:30 громадські активісти пікетуватимуть засідання Погоджувальної ради парламенту, вимагаючи включення до порядку денного сесії законопроектів № 2875, 2876, 2880, які передбачають підвищення акцизів на пиво та збільшення видатків на охорону здоров’я, насамперед – на завершення будівництва дитячої лікарні «Охматдит».

Пропонується підвищення акцизів на пиво на 1, 63 грн. за літр.

Незважаючи на те, що законопроект внесли 34 (!) народні депутати з усіх політичних сил, а також позафракційні його розгляд гальмується через тиск пивних лобістів.

Водночас активісти Опікунської Ради «Охматдиту», Коаліції громадських організацій «За тверезу Україну», Руху «Простір свободи», Українського інформаційного центру з проблем алкоголю та наркотиків, Коаліції «За вільну від тютюнового диму Україну», Регіонального центру "Життя", Інтернет-проекту «Таблеточки», ГО «Стріт-ворк Аут» переконані, що підвищення акцизів на пиво дозволить вирішити одразу кілька проблем. Так, буде не лише швидко завершено будівництво вкрай необхідної лікарні, але й знижено рівень споживання пива та його доступність, насамперед для дітей та підлітків.

Учасники акції принесуть депутатам пивні пляшки з сосками. У такий спосіб активісти привернуть увагу депутатів на те, що в той час, коли не вистачає коштів на лікування хворих дітей, пиво через наднизькі акцизи дешевше молока і за ціною доступне навіть дітям.

Активісти також передадуть головам фракцій кілька сотень підписів під зверненням від громадських організацій, батьків хворих дітей, спортсменів з Донецька, Чернігова, Києва.

 

Акція відбудеться біля комітетів ВР за адресою: вул. Грушевського, 18/2.

 

Контакти:

Юлія Солоха, 097 675 91 38 Коаліція «За тверезу Україну»

Оксана Корчинська, голова Опікунської Ради НДСЛ «Охматдит» 067 233 49 48

Тарас Шамайда, 097 987 31 87, Рух добровольців «Простір свободи»


Контактна особа:

Юлiя Солоха
координатор медiа проектiв
ГО "Життя"
044-279-68-83
097-675-91-38
e-mail: yulia@center-life.org

 

 


0


Опубликовать