:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Гостиний двір – ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ на знак солідарності киян у захисті своїх прав - 26 травня 2013 року, в неділю, о 12:30

 

Прес-центр «Форум»

 



26 травня 2013 року, в неділю, о 12:30, кияни створять ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ навколо Гостиного двору (Контрактова площа, 4) на знак солідарності киян у захисті своїх прав.

Саме цього дня рівно 1 рік тому громадські активісти відчинили внутрішній двір Гостиного двору, для киян і гостей столиці, щоб захистити Гостиний двір від незаконної забудови на його місці торгово-розважального центру. 

Всі небайдужі жителі столиці, які зберуться біля Гостиного двору, відобразять на великих аркушах паперу ЯКИМ ВОНИ БАЧАТЬ СВОЄ рідне місто, яким повинний бути Київ, яких змін прагнуть кияни та виставлять своє бачення майбутнього в ланцюзі, символічно тримаючи один одного за руки. 

Найбільш конструктивні пропозиції киян будуть відмічені колекційними настінними годинниками з «живим» ланцюгом на циферблаті.

Як зазначають організатори, метою акції є показати, що кияни, незважаючи ні на що, не збираються здаватися та готові об’єднувати свої зусилля заради майбутнього рідного міста та кожного з нас.

Пропонуємо журналістам також долучитися до дійства!

Контакти: (068)225-66-66, (067)599-11-11, (066)304-99-95

Акція організована виключно киянами, має виключно МИРНИЙ характер.
НЕ МАЄ НА МЕТІ просування будь-яких політичних сил.

 

Довідка. КИЇВСЬКЕ ВІЧЕ – незалежна рада киян, сформована з представників громадських організацій, протестних груп і активістів, які протягом тривалого часу захищають Київ від протиправних забудов, здійснення хаотичного комерційного будівництва всупереч волі місцевих громад, відчуження комунального майна і земель, опікуються збереженням архітектурно-культурної спадщини та історичних пам’яток, а також опікуються багатьма проблемами міста. КИЇВСЬКЕ ВІЧЕ засноване киянами у відповідь на ліквідацію владою місцевого самоврядування, є багатолідерною організацією, що відкрита для кожного. Одними з основних завдань організації є розвиток громадянського суспільства та відновлення місцевого самоврядування в м. Києві на засадах Магдебурзького права. Київське Віче є організатором проведення справжнього народного Віча, як у стародавні часи, раз на місяць біля будинку КМДА (під час сесії Київміськради), куди кожний киянин може прийти із своєю проблемою. В результаті, всі питання узагальнюються та спільно вирішуються київською громадою.         

 

 

 

 


0


Опубликовать