:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

На «антифашистському марші» «Партія регіонів» побилася з лівими антифашистами (ВІДЕО)

 

«Пряма дія»

 

18 травня 2013 р. під час маршу «проти фашизму» та за євроінтеграцію, організованого Партією регіонів, група антифашистів та антифашисток зі студентської профспілки «Пряма дія» та інших незалежних лівих ініціатив виступили проти влади великого капіталу і його породження — фашизму. Вийшовши на перед колони, хлопці та дівчина розгорнули транспарант із написом «Геть фашистів, геть капіталістів» та міжнародним антифашистським лого. Партійна охорона та «сотники» спробували вирвати транспарант, оточили активістів і притиснули до стіни Лаври. Завдяки злагодженим діям антифашистів, нікого не було затримано.

Таким чином організатори акції ще раз підтвердили суто популістський характер антифашизму владної партії. Активісти переконані, що боротьба з фашизмом та дискримінацією є невіддільною від соціальної та класової боротьби. «Тут ідуть більше тридцятьох народних депутатів, питомою вагою в десятки мільярдів доларів. Це представники та слуги великого капіталу. А капітал у кризовій ситуації звертається до фашизму, аби втримати свою владу. Фашизм породжується капіталізмом, «Свобода» — Партією регіонів. Вибирати між ними — означає блукати між хибними альтернативами, відмовляючись від боротьби за власні інтереси», — наголошують активісти профспілки.

Активісти також розкидали листівки, у яких пояснена їхня позиція. Серед учасників акції були члени незалежної студпрофспілки «Пряма дія», соціалістичного об’єднання «Ліва опозиція» та позаорганізаційні антифашисти.

Відео з акції від Роми Зіпа:




ЛИСТІВКИ:



Джерело: http://direct-action.org.ua/1611

 


0


Опубликовать