:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Влада і опозиція мобілізуть учасників своїх акцій 18 травня 2013 р. за гроші

 

«Пряма дія»

 



Стало відомо, що на свої заходи 18 равня 2013 р. парламентська опозиція і Партія регіонів мобілізують людей за гроші. ОО буде проводити акцію «Вставай, Україно!» з вимогами відставки Президента та уряду, дострокових виборів та скасування медичної та освітньої реформи. Партія регіонів проведе марш «проти фашизму» та за євроінтеграцію.

Незалежна студентська профспілка "Пряма дія" закликає студентів не погоджуватись на пропозиції "тисячників" (див. скріншот у додатку). Профспілчани розуміють скрутне матеріальне становище більшості молодих людей, але наголошують на тому, що антифашизм - занадто серйозна та болюча тема для суспільства, щоб на ній підзаробити!

Наша профспілка завжди обстоювала антифашистські, антиксенофобські, антирасистські позиції. У зв’язку з цим активісти за один тільки факт свого членства у “Прямій дії” піддавались нападам українських неонацистів та інших ультраправих, яких прийнято просто вважати патріотами. 

Напевно, серед учасників акції ОО будуть присутні ті, хто застосовував та готовий знову застосувати насильство до будь-якої людини, яка відкрито виступає проти ксенофобії, расизму, націоналізму, яка називає себе антифашистом. Парламентські партії мають можливість спиратися на групки агресивних неосвічених прихильників ідеї домінування представників української нації над іншими людьми. Такі люди вибудовують брехливі псевдонаукові виправдання для своєї агресії. Такі люди зручні будь-яким політикам - не тільки тим, що ними легко маніпулювати, але й тим, що боротьбою з ними можна виправдовувати узурпацію влади. 

Серед самих парламентарів-опозиціонерів є люди, яких можна обґрунтовано вважати фашистами. Але фашисти та ксенофоби є і в правлячій партії. Вадим Колесніченко нічим не кращий за Ірину Фаріон, а “солідаризм” Юлії Тимошенко - за “покращення” Миколи Азарова.

Фашизм - це не окремі особи та вчинки, зафіксовані в Нюрнбергу. Фашизм - це соціальна зброя, схожа на біологічну, це - вірус, який підживлюють ненавистю та фобіями. Ця зброя дешевша та надійніша, ніж поліція, телебачення та церква. Його випускають, коли потрібно позбавити пригнічених основної зброї - ЄДНОСТІ. 

Проплачений “антифашизм” партії влади - це дискредитація справжнього антифашизму та прямий шлях до легітимації фашистських ідей у суспільстві.

Незалежна студентська профспілка "Пряма дія" просить всіх порядних молодих людей проявити взаємоповагу, солідарність один до одного, та не дати зробити себе пішаками в політичному балагані. 

АНТИФАШИЗМ - ЦЕ БОРОТЬБА ЗА ЛЮДЕЙ, А НЕ ЗА ВЛАДУ НАД ЛЮДЬМИ! І ВІН НЕ ПРОДАЄТЬСЯ!









Piccy.info - Free Image Hosting

 

 

Джерело: http://direct-action.org.ua/1609

 


0


Опубликовать