:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Випробовування снігопадом Київський зоопарк пройшов успішно

 

Прес-служба Київського зоопарку
              

Нещодавно у Київському зоопарку відбулася Масляна – з традиційними проводами матінки Зими. Ніхто не очікував, що наприкінці березня зима повернеться та призведе до справжнього снігового колапсу. Адже випадання місячної норми снігу за добу – це справжнє випробування.
У Київському зоопарку до прибирання снігу приступили ще в п’ятницю, коли снігопад тільки починався. Доріжки зоопарку розчищав міні-екскаватор, але вже за годину доріжки знову вкривалися дециметровим шаром свіжого снігу.
Під вечір, напередодні вихідних, стало зрозуміло: зима випробовує нас на міцність. Колектив Київського зоопарку мобілізував усі сили для подолання проблеми. Окрім відділу по прибиранню території до роботи долучилися й інші працівники зоопарку, переважно чоловіки.
У вихідні дні, коли стихійне лихо досягло свого піку, нам на допомогу прийшли партнери зоопарку: компанія «Maximus-konstraktion», «Зеленбуд» Шевченківського р-ну, опікуни зубрів «Двері Білорусії».
Особливу подяку за суттєву допомогу у боротьбі зі стихією Київський зоопарк висловлює першому заступнику Київського міського голови Олександру Володимировичу Мазурчаку та директору Департаменту з контролю по благоустрою Сергію Миколайовичу Садовому. Cаме вони у цей скрутний для усього міста час доклали чимало зусиль, щоб подолати проблему. Робота була організована на такому рівні, як того потребувала ця непроста ситуація. Усі – від двірника до високопосадовця – працювали, забуваючи про втому та час і зрештою вийшли переможцями у боротьбі зі стихійним лихом.
Істотно зауважити, що незважаючи на снігові затори по сьому місту, у Київському зоопарку не було перебоїв із кормами, тварини отримували якісну їжу згідно біологічним потребам та вимогам раціонів.
         ...Сьогодні в зоопарку посміхається весняне сонечко, сніг поволі тане, а про трудові подвиги нагадують тонелі в снігу півметрової глибини. Картина зоопарку могла б бути схожою на різдвяну листівку, якби не весняний спів дроздів та переможний пересвист синичок. Вичищеними доріжками походжають лелеки, які вже повернулися з вирію.
         Наразі у Київському зоопарку, як ніде у мегаполісі, помітний цей дивовижний контраст між зимою і весною. Ще кілька днів – і з-під снігу виднітимуться тюльпани та крокуси. А поки що можна помилуватися сніжною екзотикою, зробити фото на згадку посеред березневих півметрових кучугур та відвідати тварин нашої колекції, які також зачекалися весни.
         Тож чекаємо на киян та гостей столиці –  з вівторка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.  Каси працюють з 9.00 до 17.00. Ціни на вхідні квитки до зоопарку упродовж багатьох років залишаються без змін: для дорослих — 25 грн.; для дітей до 16 років — 15 грн.; дітям до 5 років вхід безкоштовний. Інвалідам I-II групи, учасникам ВВВ і бойових дій – 15 грн. Дітям-сиротам та інвалідам дитинства до 18 років вхід безкоштовний.
         Варто зазначити, що кожен куплений вами квиток поповнює кошти, спрямовані на закупівлю кормів для тварин. Вони чекають на вас та дякують за вашу підтримку!

 

 

 

 


0


Опубликовать