:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Громадськість Італії критикує законопроект № 9139 про відстріл безпритульних тварин

 

Катерина ПОЛЯНСЬКА та ін.

 

Зоозахисні активісти - подружжя Андреа Чистерніно і Влада Шалутко - ініціювали збір підписів на підтримку безпритульних тварин України та проти прийняття у другому читанні законопроекту № 9139.

Як повідомила Влада Шалутко, активісти зібрали більш ніж 1000 підписів у різних містах Італії. Нині триває збір підписів он-лайн на їхній сторінці на Facebook. Завдяки зусиллям активістів про законопроект проінформована громадськість та ЗМІ в Італії.

Проект закону № 9139 викликав занепокоєння в природоохоронних колах, оскільки наміряється узаконити необмежений відстріл вовків, лисиць, собак та котів бродячих, ворон сірих, сорок, граків, білок, а також інших мисливських та немисливських тварин.

Повноваження надавати дозвіл на винищення усього живого, у тому числі в межах природно-заповідного фонду (згідно цього законопроекту), матимуть місцеві державні адміністрації.

Спільними зусиллями ми можемо зупинити прийняття цього варварського законопроекту.

Просимо всіх небайдужих надіслати типовий лист до народних депутатів та голів фракцій ВРУ.

Для довідок: +38 (044) 383 27 41 (Олег Андрос).

 

 

 


0


Опубликовать