:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Секретар Київміськради Г. Герега має пряму причетність до гарячої точки на Кіото, 5-9 

Група активістів Лісового масиву

 

Секретар Київради Г. Герега проголосувала за дозвіл на будівництво на Кіото, 5-9, не спитавши думки мешканців. Тепер горе-кандидатка у народні депутати заграє з людьми, заявлячи, що вирішить цю ситуацію на користь мешканців.

Нещодавно в країні, а зокрема у Деснянському районі столиці, прошуміли чергові вибори. Звісно, з вуст кандидатів у депутати прозвучало чимало палких промов, здобрених солодкими обіцянками.
Деяких з кандидатів виборці і в обличчя не згадають, проте інші не бажають зтирати з пам’яті народних спогадів про свою персону. І як же забути, коли навіть після виборів ще довгенько маячив білборд з портретом секретаря Київської міської ради Галини Гереги, що «дякував за підтримку».
А у двориках спального району на оранжевих лавицях місцеві алкоголіки та бомжі з самого ранку випивають за здоров’я кандидатки-самовисуванки, що прийшла «з добром до людей».
Піар-технологи шановного секретаря Київради придумали такий девіз неспроста: замало добра бачать люди від тої чи іншої влади, то ж це сакральне слово, яке несе у собі такий глибинний духовний сенс, мало б працювати, розчищаючи шлях до політичних висот кандидатки. Проте цей затасканий прийомчик опинився фікцією. Не такі вже й дурні кияни, щоб не помітити (завдяки доступу до мережі Інтернет) голосування пані Гереги за дозвіл на будівництво по вулиці Кіото 5 – 9 (Деснянський р-н столиці).
А про око людське Герега заявляє іншу позицію: «Безумовно рішення про надання земельної ділянки в оренду «Київміськбуду» треба відміняти. Я знаю, що керівництво компанії також не хоче йти на конфлікт з місцевими жителями, тому я певна, що ми вирішимо цю ситуацію в інтересах мешканців». 
Перед нами феномен «роздвоєння особистості»: голосування – на користь забудовника, а люди – то таке…
Тепер небайдужі мешканці Лісового масиву мають чималенький клопіт у вигляді безстрокової акції протесту, обороняючись від агресора-забудовника – холдингової компанії "Київміськбуд". Уявіть собі, як же вони вдячні Галині Федорівні за її обіцянки-цяцянки! 

 


0


Опубликовать