:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

У Київському зоопарку затримують заробітну плату

 

Прес-центр «Форум»

 

Як повідомили працівники Київського зоопарку, вони й досі (станом на 5 грудня 2012 р.) не отримали аванс, який зазвичай виплачують 22-23 числа кожного місяця.
«Зарплати й так малі, - повідомив працівник зоопарку, який не побажав назватися з міркувань власної безпеки. – Прораховуєш до останнього дня, а тут доводиться влізати в борги, і то на невідомо скільки».
Працівники зоопарку додають, що практика затримки зарплатні існувала в установі й раніше, виплату затримували на 2-3 дні. Хоча такі затримки могли б здатися комусь незначними, однак для людей, які прораховують кожну копійчину, такі ситуації досить неприємні і це, безперечно, позначається на якості роботи.
У зоопарку існує одночасно дві профспілкові організації, одна офіційна, друга альтернативна, однак чомусь вони не помічають порушення Трудового кодексу.


0


Опубликовать