:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Громадське пікетування центрального штабу партії «УДАР» - 13 жовтня 2012 р., 13:00

Вадим ТОРОПОВ, «Київське Віче»

В суботу, 13 жовтня 2012 р. о 13:00 відбудеться громадське пікетування центрального штабу партії «УДАР» по вул. Горького (Антоновича), 5 з проханням не відтягувати голоси в більш рейтингових антивладних кандидатів по виборчим округам Києва.

Громадськість стурбована тим, що в окремих округах кандидати від партії «УДАР» не ведуть реальної роботи, практично відсутні на окрузі, але разом з тим відмовляються зніматися. Це призведе до того, що цим вони сприяють перемозі відверто провладних кандидатів з Партії регіонів чи команди Черновецького.

Віталію Кличко треба визначитися, чи готовий він буде відповідати перед громадою Києва за перемогу в Києві на окрузі № 217 Ігора Вільдмана замість Олександра Бригінця, на окрузі № 214 Олеся Довгого замість Юрія Ганущака, на окрузі № 223 Віктора Пилипишина замість Юрія Левченка, на окрузі № 215 Галини Гереги замість Андрія Іллєнка, на окрузі № 218 Лева Парцхаладзе замість Володимира Ар'єва.

Недопустимо, що у Верховну Раду пролізуть одіозні рейдери-забудовники та дерибанщики столиці! Партії «УДАР» необхідно знімати відверто неактивних кандидатів заради спільної перемоги над владою в столиці!

В акції беруть участь активісти ГО «Київського Віче», ГО «Українська справа», ГО «Люстрація» та інші громадські активісти та просто кияни, що переживають за долю свого міста.

Контактні телефони:
099-153-57-73 - Вадим Торопов, «Київське Віче».

 

 


0


Опубликовать