:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Виставку «Мистецтво у вигнанні» захоплено невідомими 18 червня 2012 р.

Гостинна республіка


18 червня, біля 18:00 в Гостинній республіці сталось захоплення галереї невідомими. Представники забудовника за підтримки міліції проникли у галерею «Спіраль» Гостинної республіки, де проходила виставка «Мистецтво у вигнанні», зокрема там виставлена картина Громадянина Художника «FOR RENT» («Здається в оренду»), скульптура знаменитого Синього Кота з Пейзажної алеї, фотохроніка боротьби киян за своє місто за останні 5 років, тощо.

«Щури захопили щурячу отруту. Смішно» - так прокоментував цю подію сам Громадянин Художник.

Було здійснено спробу створити привід для порушення кримінальної справи проти організаторів Гостинної республіки. З грубими порушеннями у процедурі було здійснено огляд приміщення слідчими за участі «потрібних» понятих. Ніхто з представників представників міліції не представився, в порушення закону про міліцію. Приміщення не було опечатано належним чином і не зачинено, незабезпечена схоронність матеріалів експозиції.

Під стінами галереї весь цей час люди проводили пікетування, знаходилась українська та іноземна пресса, відбувався імпровізований концерт. Учасники пікету вимагали міліцію пояснити, що відбувається. Але всі, хто знаходився всередині, втікли, не представившись громадськості. Свідки подій викликали міліцію, яка зафіксувала події постфактум.

Серед експонатів, якими заволодів забудовник, окрім картини Громадянина Художника «Здається в оренду», на якій зображена Мати-Батьківщина, що задерла поділ сукні, демонструючи спідню білизну. Крім того, там знаходиться копія Синього Кота з Пейзажної алеї, та бюст Брежнєва, який чомусь правоохоронці вважають бюстом Януковича. Всі експонати залишаються на ніч у небезпеці та чекають на визволення.

На знак протесту у середу, 20 червня 2012 р., о 12:00 Гостинна республіка влаштовує акцію «Опечатай Кабмін».

 

 

 

 

 



0


Опубликовать