:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

«Їжа та місто. Як вижити у мегаполісі» – лекція Дар'ї Єфіменко у Гостинному дворі, 27.06.2012, 18:00

Прес-центр «Форум»

 

ЩО: лекція «Їжа та місто. Як вижити у мегаполісі».

Доповідач: Дар'я Schkwarka Єфіменко - автор кулінарного блогу Veg'n'cook.

КОЛИ: середа, 27 червня 2012 р., 18:00.

ДЕ: Київ, мистецько-громадський центр «Гостинна республіка». Контрактова площа, 4, вхід в арку з боку Церкви Богородиці Пирогощої.

Прийди дізнатися про основи здорового харчування, а також дещо про фріганізм, веганство та інші “кулінарно-соціальні” течії, що набувають в наші дні популярності.

За підтримки Спілки вільних журналістів «Природа над усе».

Блог Гостинної республіки.

Гостинна республіка – громадсько-культурний центр, створений зусиллями киян, яким набридло терпіти дерибан столиці та відверту антикультурну та антиісторичну стратегію «розвитку» міста. У такий спосіб кияни обирають функціональне призначення будівлі, як альтернативу ще одному торгівельному центру в Києві, і докладають до цього зусиль.

Незалежність Гостинної республіки проголошено 26 травня 2012 р. Все, що в ній відбувається, робиться зусиллями киян. Республіка не визнає правомірним рішення щодо позбавлення будинку охоронного статусу і вважає це шахрайством з боку чиновників. ГР виступає проти перетворення Гостинного Двору на торгівельний центр та зміну його зовнішнього вигляду шляхом реконструкції. До участі запрошуються всі кияни, в тому числі експерти, що мають стосунок до історії, містобудування, екології, архітектури, культурології, тощо. Більше про це на сторінці у Фейсбуці HostynnyiDvir.

 

 

 

 



0


Опубликовать