:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Учасник національного форуму профспілкових, громадських організацій та підприємництва заявляє про утиски з боку міліції

ВК «Наступ»

Після ініціювання на Національному  форумі профспілкових, громадських організацій та підприємництва Всеукраїнського референдуму щодо імпічменту Президента, учасників заходу почали активно викликати на допит у прокуратуру та міліцію.
За словами голови ВК «Наступ» Р. Секели, «Олександру Кужель, котра  підтримала підприємців та брала участь у Національному форумі, вчора  вісім годин допитували в прокуратурі. Окрім того  сьогодні вранці мені зателефонували з Львівського управління міліції з вимогою обов’язкової явки по справі , що порушили влітку 2011 проти третіх осіб, і яка б не мала  мати  до мене жодного стосунку».
Як повідомив Р. Секела, «Такий сплеск активності з боку міліції та прокуратури мотивований вказівками влади залякати учасників форуму, котрі по суті стали першими ініціаторами офіційної процедури імпічменту президента Януковича В. Ф.».
Нагадаємо, що 15 травня 2012 р. у Києві відбувся Національний форум профспілкових,  громадських організацій та підприємництва, на якому створили робочу групу з  проведення Всеукраїнського референдуму з дострокового припинення повноважень Президента України Януковича В. Ф. та, таким чином, офіційно  розпочали процедуру імпічменту.

 

 

 

 

0


Опубликовать