:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Підполковник міліції наказує братись за зброю проти людей

 

Азад САФАРОВ, «Телекритика»

 

Азад Сафаров, 31.03.2012:19.22.00

Вперше сьогодні під час акції протесту почув, як ПІДПОЛКОВНИК МІЛІЦІЇ наказує своїм підлеглим застосувати зброю проти мирних людей.

Це сталося під час акції біля Святошинського лісу. Тамтешні мешканці  прийшли на пікет проти будівництва кафе на місці незаконно вирублених дерев.  Люди почали ламати і трощити паркан навколо будмайданчика. Міліціонери чергували поряд, але не втручались. На подію з’їхалось чи не все керівництво Святошинського райвідділу міліції.

Найгірше почалось, коли приїхав  заступник начальника Святошинського райвідділу міліції Микола Зева. Без будь-яких пояснень і складання протоколу він наказав тягти старого чоловіка (вибрали, як кажуть, найслабшого) до машини.

Люди кинулись захищати свого колегу.  Але ПІДПОЛКОВНИК не розгубився і крикнув застосувати зброю своїм підлеглим.

Я вважаю це порушенням усіх можливих прав людини. Навіть якщо міліціонер крикнув це, щоб налякати людей, це є злочином. А якби хтось з підлеглих таки дістав зброю? При тій штовханині, що була там, не відомо, що могло трапитись. А під час сутички там були не лише чоловіки, а й жінки та діти.

Підполковник на це якось не звернув уваги. Коли журналіст поліз питати, що він має на увазі, кажучи «застосувати зброю», підполковник почав поводитися ще менш адекватно. Кілька разів відштовхнув мікрофон, та ще й вдарив ліктем журналіста по обличчю.

Посвідчення своє він також відмовлявся показувати. Що найсмішніше, Підполковник міліції на питання про посвідчення відповідає, що «загубив його щойно». Але вже за мить, після того, як журналісти питають «яким чином він може виконувати свої повноваження без посвідчення», Підполковник раптом згадує, що посвідчення – в машині.

Такі дії одного з керівників районної міліції я вважаю ганебними. Я не буду писати заяву в міліцію щодо того, що мені під час виконання моїх журналістських повноважень заїхали в обличчя.  Я лише хоч, щоб міліція пояснила, яким чином вона збиралась застосовувати зброю проти мирних людей?

І в кого б вони стріляли, якби на місці події не було телевізійних камер.

І на останок дуже цікаво знати, кого все-таки підполковник у розмові з шефом називає Країною Ідіотів? Людей? Чиновників? Чи міліціонерів?

Все відео ось тут:



Джерело: http://blogs.telekritika.ua/?id=2819&

 

 

 

0


Опубликовать