:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Анонс фільму «Не все те золото» («All that Glitters»)

 

Марія ФАТІКОВА

 

Коли: 5 квітня 2012 р., 18:00.

Автор - Томаш Кудрна, Чехія. Фільм отримав нагороди - серед документальних фільмів у Лейпцізі, міжнародного фестивалю One World та багато інших.

Завітайте до нас на показ фільму «Не все те золото» («All that Glitters») та отримайте інформацію з перших рук про золотоносні копальні від експерту та співробітниці Національного екологічного центру Владлени Марцинкевич.

Видобуток золота на Кумторі проходить у надзвичайних умовах Тянь-Шаньського високогір'я, на висоті близько 4000 м, відкритим способом і методом ціанування. Протягом вже майже 15-річного існування копальні відбувались ряд аварій в яких страждали населення та навколишнє середовище.

Фільм містить надзвичайно красиві кадри киргизького високогір'я - льодовиків та гірського озера. Чеські автори також спромоглися ввійти в довіру компанії і потрапили у «золоту кімнату», в якій виплавляють золото. Проте, за красою та технологічною досконалістю криються жахливі впливи та наслідки, що не побачити неозброєним оком.

Фільм наштовхує на роздуми. Цікаво, що побачите ви у ньому?

Отже, чекаємо на Вас 5 квітня о шостій вечора в НУ «Києво-Могилянська академія», аудиторія 3-213а (вул. Сковороди, 2). Зверніть увагу, цього разу показ буде в четвер, а не в середу.

Заходьте за детальною інформацією на сайти pryroda.in.ua/zk та http://necu.org.ua/people/martsynkevych/

Контакти:
Фатікова Марія (0956028606).


 

 

0


Опубликовать