:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Громадськість проти інвестицій, оскільки влада все одно їх покраде

 

Віктор ТАРАНОВ

 

 

Нинішня влада дуже багато говорить про інвестиційний клімат в Україні і все хоче залучити інвесторів  - довірливих людей з грошима, яких, через деякий час можна буде  «кинути» влаштувавши елементарне рейдерства. І влада переконана, що лохів таки знайде, неначе іноземні інвестори не знають, що насправді в Україні з економікою, який тут податковий тиск, і в який спосіб представники влади згодом відбирають налаштований і розкручений бізнес.
Сьогодні навіть дитина знає, що усі гроші, що представники влади від Партії регіонів називають гордим словом «інвестиції» насправді - вкрадені з бюджету держави Україна кошти, що були переведені до офшорних зон, а потому повернуті в Україну під виглядом інвестицій. І такі оборудки, які влада дозволяє робити наближеним до неї олігархам, роблять спробу видати за вкладенні кошти в економіку підприємств. А от справжніх іноземних інвесторів влада залучає тільки з єдиною метою: аби ті підняли якийсь бізнес, який згодом, коли почне приносити прибуток, можна у рейдерський спосіб відібрати і передати своїм холуям.
Так було з інвесторами в Одесі, так сталося з ТОВ з іноземними інвестиціями "Фірма" Харків-Москва "(Харків), та багатьма іншими інвесторами, які повіривши владі, вклали в українські компанії кошти, а потому наближені до Партії регіонів холуї, через суди і прокуратуру, що теж, як собачки, служать Януковичу і Ко, у них цей бізнес повідбирали.
Тож дивно, що хтось з інвесторів ще має намір вкладати кошти в Україну. А такі, мабуть, є, оскільки пені інвестори таки завітали 29 березня на Київський інвестиційний форум, ініційований головою КМДА Олександром Поповим.
Проте, біля готелю «Інтерконтиненталь», що на владу, що на інвесторів чекав сюрприз. Під готелем зібралась київська громадськість, яка заявляла, що  виступає проти інвестування у столицю, оскільки ці кошти  все одно не підуть на благо Києва, а будуть розкрадені владою, що шукає довірливих буратін, яких можна розвести на гроші.

Громадські активісти, в числі яких виступили лідери Київського культурного трибуналу, Форуму порятунку Києва, КУН та КУПР намагались донести до учасників форуму інформацію про корупційні схеми та божевільні проекти київської муніципальної влади, які голова КМДА за підтримки Партії регіонів реалізовує сьогодні у столиці України. Пікетувальники  розтлумачували учасникам Форуму та перехожим киянам махінації, що проводить адміністрація міста, а також поширювали інформацію щодо розкрадання бюджету Києва та розповідали про те, у який спосіб розпродаються об’єкти муніципальної власності, і, хто, і навіщо знищує історичні та культурні артефакти столиці.
Активісти роздавали учасникам форуму та киянам нову міську валюту «поповки», яку необхідно було кинути до «банкомату» Попова разом зі своїми побажаннями та пропозиціями щодо діяльності муніципальної влади. Цей банкомат організатори акції планують передати меру Києва.
«Банкоматом» Попова слугувала стара та затерта шапка-вушанка. Кияни охоче реагували на пропозиції ініціаторів акції та залишили Попову багато корисних ідей та пропозиції. Активісти обіцяли відправити зібрані «трофеї» Голові КМДА бандероллю у супроводі з консолідованим зверненням.
«Кого представляє на цьому форумі Олександр Попов, адже київська громада керувати містом його не обирала, – зазначив у своєму виступі голова Секретаріату Головного Проводу Конгресу Володимир Манько. – Отже на подібних зібраннях він може представляти лише бізнес-інтереси донецької «сім’ї», яка й призначила його головою КМДА». Володимир Манько звертаючись до інвесторів наголосив, що чинна столична влада наскрізь корумпована. «Сьогодні вони запрошують вас вкладати кошти, а завтра можуть просто забрати ваш бізнес. Прикладом того слугує історія з книгарнею «Сяйво», коли два роки тому, законні орендарі та трудовий колектив були позбавлені свого права діяльності в приміщенні магазину та брутально викинуті на вулицю. Не зважаючи на кілька рішень судів на їх користь, досі законність у книгарні не відновлена».
«Якщо кияни мовчазливо потуратимуть божевільним та коштовним вибрикенькам «засланого козачка» Попов, який далекий від київських культурних та історичних цінностей, то згодом наше місто перетвориться на залізо - бетонне  мертве місто», зазначив Костянтин Клімашенко, лідер Київського культурного трибуналу. Крім того Клімашенко закликав киян до свідомого та активного виявлення громадської позиції на виборах мера Києва, що відбуватимуться найближчим часом.
Загалом, перехожі з розумінням ставились до пікетувальників. Багато хто з них навіть зупинявся і розповідав про їм відомі випадки крадійства інвестиційних коштів. Так що справжнім інвесторам треба дуже подумати, перш ніж зв’язуватись в владою Партії регіонів і нести їм свої кошти, оскільки Партія Регіонів, як Кіт Базіліо і лисиця Аліса  в казці про Буратіно, живе за принципом: «пока живут на свете дураки обманывать нам стало быть с руки».



 

 

 

 

0


Опубликовать