:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

ПРОSTORY запрошують вас на лекцію Антона Відокля «Мистецтво без освіти»

 

Часопис про літературу, мистецтво, соціум www.prostory.net.ua

                    

23 березня у Мистецькому Арсеналі виступить Антон Відокль – художник, куратор, співзасновник і редактор онлайн-видання e-flux, провідного світового часопису про сучасне мистецтво (e-flux.com). Антон Відокль прочитає лекцію на тему «Мистецтво без освіти» та візьме участь у дискусії з редактор(к)ами українських критичних видань. Під час дискусії йтиметься про альтернативні форми художньої освіти та роль незалежних критичних видань у формуванні мистецького процесу.

У Мистецькому Арсеналі продовжує роботу Дискусійна платформа – серія дискусій про роль мистецтва в сучасному суспільстві, що відбудеться в рамках ARSENALE 2012. Проект проходитиме у форматі серії дискусій, лекцій, семінарів та воркшопів, а також міжнародної конференції (6-8 квітня), в якій візьмуть участь ключові мистецтвознавці, художні критики, соціологи і теоретики мистецтва. Загальна ідея платформи базується на питанні: “Мистецтво давно призвичаїлося до ідеї про свій кінець, але що робити мистецтву, коли настає кінець світу?”.

Антон Відокль: “Сьогодні все складніше уявити собі виробництво значущого мистецтва без художнього ринку та певного типу навчання, яке готує майбутніх виробників мистецтва, його адміністраторів та, певною мірою, його споживачів. Однак важливо мати на увазі, що велику частину сучасного мистецтва було зроблено без виходу художника на ринок, або просто тому, що ринку не існувало. Поле мистецтва стає професіоналізованим у дуже вузькому сенсі. Маємо певну суперечність: чимало з тих людей, що йдуть у мистецтво, хочуть бути менш відчуженими від того, що вони роблять у житті, але водночас художникам, кураторам, письменникам дедалі сильніше нав'язується професіоналізація та прекаризація їхньої діяльності”.

Антон Відокль - художник, куратор, засновник і редактор онлайн-часопису e-flux. Його роботи виставлялися на Венеційській бієнале, у Tate Modern тощо. Він був куратором Manifesta 6 та проекту Unitednationsplaza у Берліні. Мешкає у Нью-Йорку.

 

ДАТА: 23 березня 2012 року

МІСЦЕ: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12

ЧАС:

17.30 - реєстрація

18.00 - 19.00 - лекція Антона Відокля

19.00-19.15 - кава-брейк

19.15 - 21.00 - дискусія Антона Відокля з Володимиром Артюхом (журнал соціальної критики "Спільне"), Євгенією Бєлорусець (часопис "ПРОSTORY") та Катериною Ботановою(онлайн-видання "KORYDOR"). Модерують Єкатєріна Дьоґоть та Олексій Радинський (журнал "Політична критика").

 

Інформація для ЗМІ:

Акредитація здійснюється за телефоном: 288-52-26.

Увага! Для одержання акредитації представникам ЗМІ потрібно мати при собі журналістське посвідчення.

Чекаємо на вас за адресою: Київ, Лаврська, 12, МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ.

http://arsenale2012.com/news/?id=30

 

 


 

 

0


Опубликовать