:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київрада прийняла нову редакцію Положення про порядок акредитації ЗМІ

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

                    


Про це повідомив ІМІ депутат Київради Олександр Бригинець (БЮТ).

За новим Положенням, журналіст матиме право на акредитацію після надання супровідної заяви на бланку власного видання. Завдяки поправці Олександра Бригинця та Дмитра Андрієвського, було вилучено пункт про те, що на цьому бланку мав бути зазначений номер та дата державної реєстрації, що унеможливлювало б реєстрацію інтернет-ЗМІ.

Також у Положенні з'явився пункт про попередній телефонний запис щодо акредитації на конкретні засідання Київради, що ускладнює процес акредитації. 

На даний час не відомо, чи буде запроваджена окрема посада для людини, що приймала би такі дзвінки. «Запис» повертає ситуацію до липня 2011 року, коли, попри вислані електронною поштою документи, Соболєву було відмовлено в акредитації саме по телефону.

Нагадаємо, у січні Окружний адміністративний суд м.Києва виділив в окреме провадження справу про приведення Положення про акредитацію ЗМІ при Київраді у відповідність до нової редакції Закону "Про інформацію", що вступила в дію разом із Законом "Про доступ до публічної інформації".

Згадана справа виділена із справи Соболєва щодо надання йому акредитації. 28 лютого суд задовільнив вимогу журналіста і зобов'язав Київраду надати Єгору Соболєву акредитацію. Інтереси журналіста у суді представляв юрист ІМІ Роман Головенко.

 

 

 

 

0


Опубликовать