:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Черновецький потай утворив комісію по погодженню генплану з киянами

 

Національний екологічний центр України та ін.

                                    

Про це 12 березня в інформагентстві УНІАН заявили представники громадських організацій, яких включили до складу комісії без їх відома. На думку активістів, включення їх до складу Комісії в такий спосіб, є спробою перекласти на відповідальність перед киянами за затвердження незаконного проекту нового Генерального плану м.Києва з Київради – на головних борців проти Генплану.

Київською міською радою ухвалене та оприлюднене Рішення за №764/7000 від 1 грудня 2011 року «Про затвердження персонального складу погоджувальної комісії для узгодження спірних питань між громадськістю і замовником Генерального плану міста Києва». Названий документ підписано Київським міським головою Чернівецьким Л.М. Додаток до рішення – список членів створеної комісії підписано секретарем Київради Герегою Л.Ф.

До складу якої серед 55 осіб включені і активісти кількох громадських організацій, які активно виступають проти прийняття нового генерального плану Києва.  Такими виявились організації «Національний екологічний центр України», «Київська ландшафтна ініціатива», «Інститут міста», та «Корпорація стратегічного консалтингу «Гардарика». Самі ж активісти ми дізнались про існування комісії вже із засобів масової інформації.

«Про покладання на нас, що нижче підписалися, обов’язків членів комісії нам стало відомо із засобів масової інформації та звернень громадян і організацій у питаннях, які випливають з назви комісії.– говорять активісти. - До сьогодні представниками міської влади нас офіційно не поставлено до відома про входження у цю комісію, не оприлюднено графіку її роботи, порядку прийняття рішень, порядку звернень до неї громадян».

Виходячи з того, що утворена Київрадою комісія, протягом більше, як двох місяців не приступила до роботи, її завдання та статус не визначено жодним нормативним актом, а також ту обставину, що розробником та замовником проекту нового Генерального плану (підрозділами Київської міської державної адміністрації) офіційно не надавалося жодної документації, що могла б бути предметом обговорення названої комісії,  активісти вважають за необхідне повідомити киян та Київську міську раду про цілковито формальний та безвідповідальний характер Рішення №764/7000 від 1 грудня 2011 року.

«З огляду на те, що нас не повідомлено про входження до комісії заявляємо, що не вважаємо себе її членами та не несемо жодної громадянської відповідальності за наслідки її діяльності» - повідомляють активісти у своєму зверненні.

 

Джерело: http://pryroda.in.ua/stepan/chernovetskyy-potay-utvoryv-komisiyu-po-pohodzhennyu-henplanu-z-kyyanamy/

 

 

0


Опубликовать