:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київський зоопарк запрошує на «хрестини»

 

Анжеліка КОМАРОВА

 

Київський
зоологічний парк
загальнодержавного значення
пр. Перемоги, 32
03055 Київ
Україна
Тел./факс: +38 044 277 47 69

 

Kyiv
zoological park of national importance
32 Peremohy Prospect
03055 Kyiv
Ukraine
Phone/Fax:+38 044 277 47 69

 

 

 

 

 

 

У Київському зоопарку знову радісна новина: 21 січня 2012 р. у зеленої мартишки народилося дитинча чоловічої статі. Прикметно, що мама малюка Тутсі свого часу була штучно вигодувана працівниками відділу «Примати» Київського зоопарку – через відсутність лактації у її матері. Це не завадило Тутсі повноцінно виконувати своє біологічне призначення, у неї це вже четвертий малюк.
«Хлопчик» народився здоровим, він продовжує годуватися материнським молоком, вже потроху навчається пересуватися самостійно. Працівники відділу «Примати» вважають, що на наступному тижні мама Тутсі та її малюк вже зможуть приймати гостей.
Отже, Київський зоопарк традиційно чекає журналістів на «хрестини». Право надати кличку для малюка зоопарк надає журналістам та користувачам мережі Інтернет – з урахуванням того, що ім’я повинно починатися з літери «Т», як і у його мами.

Розповсюджена зелена мартишка в Південній, Східній та Західній Африці. Вагітність триває 165 днів. Харчуєтся плодами та насінням дерев, листям, а також комахами, мілкими птахами та їхніми яйцями. В 17 -18 століттях, коли вони вперше були завезені до Європи, їх називали морськими чи заморськими кішками. І дійсно, ця невеличка мавпочка по розмірах трішечки більша за домашніх котів: довжина тіла з головою — 57-71 см, довжина хвоста — 30-48 см. Маса самців біля 5 кг, самок — 3,5 кг, особини обох статей мають довгі гострі ікла. Тривалість життя: в природі до 20 років, в неволі, як правило, значно довше.

Київський зоопарк оголошує конкурс на найкращу кличку для малюка.  Прохання надсилати пропозиції на електронну скриньку  angelika.komarova песик gmail.com.
У середу, 8 лютого 12:00 Київський зоопарк запрошує журналістів для висвітлення події.
Адреса: вул. Зоологічна, 2 (службовий в’їзд).
Акредитація журналістів до 7.02. 12 (бажано до 18:00), за телефоном (067) 502 09 34.

Контактні особи: Анжеліка, Крістін.

 

 

 

 

 

 

 

0


Опубликовать