:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київський зоопарк залишиться у власності міста

 

Українські Національні Новини

 

КИЇВ. 31 січня 2012 р. Столичний зоопарк залишиться в комунальній власності територіальної громади м. Києва. Про це повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль, інформує УНН прес-служба політика.

За словами Д. Москаля, постійна комісія Київської міської ради з питань гуманітарної політики відмовилася передавати Київський зоопарк у державну власність – до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України.

"Безумовно, Київський зоопарк уже став одним із символів столиці. І передання його у державну власність, як я вже не раз говорив, була би недоцільною. До того ж, столична влада почала приділяти значну увагу розвитку звіринця та виділяти на це гроші. Зокрема, у поточному році планується провести реконструкцію та технічне переоснащення низки павільйонів закладу", – наголосив він.

Д. Москаль зауважив, що у 2012 році Київ проведе технічне переоснащення "Острову звірів", павільйону "Пташник", реконструює лев’ятник під павільйон для утримання дрібних хижаків і збудує літні експозиційні вольєри. На ці заходи у Програмі соціально-економічного розвитку передбачено 6 млн 552,5 тис. грн. Ще 5 млн 947,5 тис. грн на реконструкцію зоопарку, за пропозицією Д. Москаля, буде спрямовано за рахунок кошів міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

"Переконаний, що всі ці заходи обов’язково покращать ситуацію у столичному зоопарку і нам більше не доведеться червоніти перед європейцям за його стан, тим більше в рік проведення ЄВРО-2012", – зазначив політик.

 

Джерело: УНН.

 

 

 

 

0


Опубликовать